Syksyn 2020 virkistystoiminta:

Yhdistyksen tehtävänä on mahdollistaa myös pieni irtiotto arjesta.  Päivitämme sivuillemme pian syksyn ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Perjantain Kulttuuritreffit 4.9.2020 klo 13-15.30

Lähdetään yhdessä tutustumaan Jyväskylän taidemuseo Holvin kesänäyttelyihin ja vaihtamaan kuulumisia kahvittelujen merkeissä. Taidetta tutkimalla voimme hetkeksi irrottautua huoliajatuksista ja virkistäytyä kahvikupposen äärellä. Pääsemme tutustumaan omatoimisesti Pekka Luukkolan Maiseman aika – Sense of Time näyttelyyn, sekä Moritz Müllerin ”Starlight”  valokuvanäyttelyyn ja Mahdollisuuksia – nuorten taiteilijoiden ympäristöteemaiseen tilataideteokseen. Lisätietoja näyttelyistä: https://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt-ja-tapahtumat/vaihtuvat-nayttelyt.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 3.9. mennessä: suvi.karkiainen@finfamiks.fi, 050 538 7633. Otamme vastaan toiveita ja ideoita syksyn 2020 Perjantain Kulttuuritreffien ja muun toiminnan osalta. 

Syksyn 2020 tiedollinentoiminta

Järjestämme erilaisia tiedollisia iltoja mielenterveydestä ja omaisten elämää koskettavista aiheista. Jos sinulla on ehdotuksia iltojen aiheeksi, olethan yhteydessä työntekijöihimme. Päivitämme sivuillemme pian syksyn ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!