Lapsiperheiden Vertaistapaamiset Syksyllä 2019

Onko puolisosi tai lastesi toinen vanhempi sairastunut psyykkisesti ja teillä on alaikäisiä lapsia? Kaipaatko keskustelua vertaisten kesken? Tule tapaamaan toisia lapsiperheitä, tutustumaan ja jakamaan ajatuksia lapsiperheille tarkoitettuihin vertaistapaamisiin.

Aika: 28.8., 25.9. ja 23.10.2019 klo 17-19

Paikka: Mäki-Matin Perhepuisto, Oikokatu 7, Jkl

Ohjelma: Tapaamiset ovat ohjattuja ja luottamuksellisia. Tärkeintä on vertaistuki samassa elämäntilanteessa olevien kesken. Pyrimme järjestämään vanhempien keskustelun ajaksi lastenhoidon. Tarjolla pientä purtavaa ja mukavaa tekemistä myös lapsille. Välillä tapaamisissa voi vierailla asiantuntijoita, jotka alustavat keskustelua.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-allergioista ja toiveenne lastenhoidolle. Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään viikkoa ennen tapaamisia: p. 050 538 7633, suvi.karkiainen@finfamiks.fi


Tuo rohkeasti toiveesi esiin jatkotapaamisten ja toimintamme suhteen, niin katsotaan mitä voimme tehdä. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai tulla tapaamaan toimistolle! Olemme täällä sinua varten.