Yhdistyksen tiloissa Tapionkadulla toteutetaan Parempi olo -illat

  • ti 21.9.2021 klo 17-18
  • 28.9.2021 klo 17-18

Illoissa pääset virkistäytymään ja pohtimaan, mitä sinulle kuuluu. Tehdään muun muassa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kartoitus, motivoidutaan pitämään itsestä huolta ja löydetään siihen uusia keinoja. Kaiken perustana on arvotyöskentely: mikä sinulle on tärkeää ja merkityksellistä ja mikä auttaa jaksamaan vaikeinakin hetkinä. Menetelminä ovat keksustelujen lisäksi kirjoittaminen ja visuaalinen hahmottaminen. Sitä varten voit tuoda mukanasi omat muistiinpanovälineet ja päiväkirjan.

Ohjaajana Mirka Seppänen, ratkaisukeskeinen valmentaja ja kirjoittajakouluttaja ja lyhytterapeuttiharjoittelija.

Ilmoittautumiset Anskulle 17.9.20201 mennessä [email protected], 050 538 7633. Voit osallistua halutessasi myös vain toiseen iltaan.