Uudet työntekijät suunnittelevat syksyn toimintaa

Kesäinen sää vaihtui tällä viikolla nopeasti syksyiseksi.  Sateella voi hyvällä omalla tunnolla jäädä sisälle helteisen kesän jälkeen ja käpertyä sohvan nurkkaan teekupin kanssa.

Samoin omainen tarvitsee tällaisia hengähdyshetkiä. Tasaiseen ja hyvään arkeen saattaa tulla nopeasti takapakkia, joka laittaa elämän uuteen järjestykseen niin sairastuneella kuin omaisellakin. Yksin omaisen ei tarvitse jaksaa, apua on saatavilla.

Aloitin työni omaistyöntekijänä/vapaaehtoistyönkoordinaattorina tämän viikon alussa. Tällä viikolla olemme päässeet suunnittelemaan syksyn aikatauluja ja julkaisemme ne pian nettisivuillamme. Omaisneuvontaa, tukea ja apua voit saada jo nyt minulta p. 050 538 7633.

Kauniita syyspäivä,

Omaistyöntekijä ja vapaaehtoistyön koordinaattori Anne-Riitta