Toiminnanjohtajan sijainen Jenni Uusitaival istuu uudessa toimistossaan

Värikäs vuosi on alkamassa

Katson toimiston ikkunasta uutta maisemaa, joka tulee muuttumaan neljän vuodenajan mukaan toiminnanjohtajan sijaisuuteni aikana. Lehdet ovat vielä vihreitä, mutta syksyiset sateet ovat jo saapuneet. Myös toimisto on vielä hiljainen ja ennallaan kesän jäljiltä. Tiistaina aloittaa uutena omaistyöntekijänä ja vapaaehtoistyön koordinaattorina Anne-Riitta Merta, jonka kanssa työparina lähdemme luotsaamaan FinFamiKS:n toimintaa seuraavaksi vuodeksi. Suunnitelmissa on ainakin paljon monipuolista toimintaa, positiivista pöhinää, uuden oppimista ja verkostoitumista.

Millaista toimintaa juuri Sinä kaipaisit? 

Toivomme kaikki varmasti koronatilanteen jo hellittävän, jotta pääsisimme ihmisten pariin. Myös me odotamme kohtaamisia teidän kanssa. Omaisneuvonta ja vertaistukiryhmät ovat yhdistyksen sydän, jonka ympärille on hyvä kehittää jäsenistön ja omaisten toiveiden mukaista toimintaa. Haluamme kuulla teitä ja teidän tarpeita, jotta toimintamme koetaan mielekkäänä ja mukaan olisi mahdollisimman helppo tulla. Olitpa omainen tai tuleva yhteistyökumppani, otathan rohkeasti yhteyttä. Lähdemme innolla mukaan kaikkeen uuteen, vanhaan ja lainattuunkin. Tehdään yhdessä tästä vuodesta edellistään parempi!

Kuka ikkunasta katselee?

Toimiston ikkunasta maisemia on alkanut ihastella siis uusi ihminen – tai ei oikeastaan niin uusi. Palaan innolla takaisin järjestökentälle, jossa olen työskennellyt jo kymmenen vuoden ajan aiemmin (itse asiassa ihan tämän toimiston naapurissa). Välissä olen käynyt kehittämistehtävissä sekä kouluttautumassa lisää. Nyt on juuri sopiva aika hypätä hetkeksi ”Samin saappaisiin” ja seurata Tapionkadun maisemien peittyvän lumeen ja taas sulavan kevään tullessa. Toivottavasti samalla saan kohdata mahdollisimman paljon Teitä, toteuttaa monenlaista toimintaa ja hankkia roppakaupalla uusia kokemuksia.

Toivotan Samille antoisaa vuotta – sellaisen tulen itse varmasti saamaan!
Jenni Uusitaival