Toimistomme on suljettuna 24.6.-1.8.2021 välisen ajan. 

Omaisasioissa voit olla yhteydessä myös muihin FinFami yhdistyksiin, joiden yhteystiedot löydät keskusliiton sivuilta (www.finfami.fi) tai jättää meille viestiä, niin olemme yhteydessä palattuamme lomilta.

FinFamin sivuilta löydät myös tallennettuja luentoja ja oppaita, joihin voit tutustua itsenäisesti. FinFamin Mahdollisuuksia -verkkopalvelu tarjoaa tietoa, jota voit hyödyntää oman arkesi tukena.

www.finfami.fi ja www.finfami.fi/mahdollisuuksia

Valtakunnallinen Chatryhmä kokoontuu joka keskiviikko Tukinet -alustalla klo 17-19 (poikkeuksena 7.7., jolloin ei ryhmää). Ryhmä on avoin kaikille täysi-ikäisille psyykkisesti sairastuneen tai oireilevan omaisille ja läheisille. Ryhmää ohjaa FinFamien työntekijät yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

https://tukinet.net/teemat/avoin-chat-mielenterveysomaisille-keskiviikkoisin-klo-17-19/ryhmachatit/

Kriisikeskus Mobilesta saat apua kriisitilanteissa 24h / vuorokaudessa numerosta: 044 7888 470. Valtakunnallisesti eri kuntien asukkaat voivat ottaa yhteyttä myös Suomen Mielenterveysseuran Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen puh. 09 2525 0111 24 h.

Toivomme kaikille rauhallista ja hyvää kesää!