Pieni hetki sinulle? Lämmitetään yhdessä sauna

Kutsumme Sinut virtuaalisaunaan maanantaina 24.5. klo 18 – 19.30


Valmistetaan yhdessä hemmotteleva suolahoito, pidetään tietokilpailu ja joogataan hetki. Juodaan pääteeksi saunakahvit ja rupatellaan tovi. 


Saunatuokio toteutetaan etäyhteyden välityksellä. Puolentoista tunnin aikana virkistyvät sekä mieli että ruumis. 


Maksuttomaan virtuaalisaunaan ovat tervetulleita kaikki iästä ja asuinpaikasta riippumatta. Virtuaalisaunan meille ovat suunnitelleet Diakin sosionomiopiskelijat. Mukana Zoom- tapaamisessa FinFamin työntekijä. 


Ilmoittaudu viimeistään 21.5. mennessä: https://link.webropol.com/s/virtuaalisauna

Ilmoittautumisen yhteydessä saat sähköpostiisi lisätietoa tapahtumasta. Voit myös kysellä lisää Suvilta: [email protected] Jos sinua mietityttää kuinka laitteesi toimivat tai itsellesi vieraan verkkoalustan käyttäminen, ethän epäröi olla yhteydessä, autamme mielellämme. Voimme sopia myös harjoitustapaamisen, jossa pääset kokeilemaan etäyhteyksiä etukäteen.


Kohdataan toisemme lauteilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!