Haluaisitko saada tietoa mielenterveyden häiriöistä, niiden kohtaamisesta ja ensiavusta?

Haavoittuva mieli – Tunnista ja tue -Mielenterveyden ensiapu®2 -verkkokoulutuksessa saat tietoa yleisimmistä mielenterveyden häiriöistä, kuten masennuksesta ja ahdistuksesta sekä niiden oireista. Saat valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Opit soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita. Yhdistyksessämme järjestettävät MTEA- koulutukset on suunnattu ensisijaisesti omaisille ja läheisille.

 

Verkkokoulutus koostuu monipuolisista Moodle-alustan itsenäisistä tehtävistä ja kahdesta verkkotapaamisesta 7.5. ja 22.5.2021 klo 13-15.30. Poissaoloja ei voi korvata tehtävillä. Kurssilla on 40 euron omavastuuosuus, joka kattaa Mieli ry:lle kohdennetun lisenssimaksun ja oppikirjan. Suoritettuasi kurssin, saat todistuksen.

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja 30.3. mennessä:

Suvi Karkiainen, [email protected], 050 538 7633

 

Tervetuloa kurssille!