Kuva: Kaisu Jouppi

Onko puolisosi tai lastesi toinen vanhempi sairastunut psyykkisesti ja teillä on alaikäisiä lapsia? Kaipaatko keskustelua vertaisten kesken? Tule tapaamaan toisia lapsiperheitä, tutustumaan ja jakamaan ajatuksia lapsiperheille tarkoitettuihin vertaistapaamisiin. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai toiminta entuudestaan tuttua, eikä läheiselläsi tarvitse olla diagnoosia, huoli riittää.

Vertaistapaaminen Perhekeskus Tourutuvalla

Aika: 23.3.2021 klo 17-19

Paikka: Perhekeskus Tourutupa, Tourukatu 25 D 49

Ohjelma: Vertaistapaamisessa keskustelemme puolison sairastumiseen ja lapsiperheen arkeen liittyvistä teemoista ohjatusti.  Tapaaminen on luottamuksellinen, jossa tärkeintä on vertaistuki samassa tilanteessa olevien kesken. Keskustelujen aikana on mahdollisuus lastenhoitoon. Tapaamiset suunnitellaan lasten ehdoilla. Tarjolla pientä purtavaa ja mukavaa tekemistä myös lapsille. Ryhmää ohjaa omaistyöntekijä ja vertaisohjaaja.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 15.3.2021 lastenhoidon ja tarjoilujen vuoksi Suville: p. 050 538 7633, [email protected] Mikäli sinulle nousee kysyttävää tai toiveita lapsiperheille järjestettävään toimintaamme liittyen, olethan yhteydessä!

Osallistuttehan toimintaamme vain terveinä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!