Onko puolisosi / kumppanisi sairastunut psyykkisesti?

Järjestämme kaksi vertaisiltaa verkossa, joihin olet lämpimästi tervetullut. Osallistuaksesi toimintaamme sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai puolisollasi diagnoosia, huoli riittää. Verkossa tapahtuvaan toimintaan voi osallistua myös muualta kuin Keski-Suomesta.

Illat toteutetaan Zoom kokous -alustalla. Osallistujien äänet ja videot on suljettu automaattisesti liittyessäsi mukaan, mutta voit halutessasi osallistua keskusteluun laittamalla äänet päälle tai kirjoittamalla chat -alustalla. Tarvittaessa pystyt siis osallistumaan myös tilanteessa, jossa sinulla ei ole lastenhoitomahdollisuutta esimerkiksi kuulokkeiden kautta. Keskusteluja alustaa yhdistyksen omaistyöntekijä Suvi Karkiainen, joka vastaa mielellään iltoihin liittyviin kysymyksiin ja ottaa myös toiveitanne vastaan tulevaa toimintaamme koskien.


Vertaistapaaminen Verkossa

Aika: 7.10.2020 klo 17.30-18.30

Paikka: Kokoonnumme Zoom- yhteydellä verkossa.

Ohjelma: Tapaamisen teemana Parisuhde. Puolison sairaus muuttaa parisuhteen rooleja ja haastaa keskinäistä suhdetta. Illan keskustelussa parisuhdetta tarkastellaan sen eri osa-alueiden kautta. Keskustelun alustuksena omaistyöntekijän puheenvuoro. Saat ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostiin linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan.

Ilmoittautumiset: Suville 5.10. mennessä: p. 050 538 7633, [email protected] Jos tarvitset apua Zoomin -käyttöön liittyen, opastamme mielellämme. Käyttäessäsi älypuhelinta, lataathan appsin etukäteen.


Vertaistapaaminen Verkossa

Aika: 18.11.2020 klo 17.30-18.30

Paikka: Kokoonnumme Zoom- yhteydellä verkossa.

Ohjelma: Tapaamisen teemana Oma jaksaminen ja hyvinvointi. Keskustelun alustuksena tuoreessa YAMK- opinnäytetyössä esiin nousseet puolisojen jaksamista tukevat ja hankaloittavat tekijät. Tule kuulemaan lisää. Tiedon avulla voit peilata omaan hyvinvointiisi vaikuttavia asioita ja saada vinkkejä vertaisilta, kuinka vahvistaa omaa jaksamistasi arjessa. Saat ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostiin linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan.

Ilmoittautumiset: Suville 16.11. mennessä: p. 050 538 7633, [email protected] Jos tarvitset apua Zoomin -käyttöön liittyen, opastamme mielellämme. Käyttäessäsi älypuhelinta, lataathan appsin etukäteen.