MTEA®1- eli Mielenterveyden ensiapu® 1 – koulutus verkossa

MTEA®  1 –  ja 2 – koulutukset ovat Mieli ry:n kehittämiä suljettuja koulutusryhmiä.  MTEA®  1 -koulutuksessa  saat rohkaisua huolehtia omasta ja läheisten mielenterveydestä, sekä taitoja selvitä elämään kuuluvista vastoinkäymisistä. Yhdistyksessämme järjestettävä koulutus on suunnattu psyykkisesti sairastavan tai oireilevan omaisille ja läheisille. Koulutus jakaantuu viiteen tapaamiseen, jossa käsitellään seuraavia asioita:

  1. Mielenterveys on osa terveyttä ja hyvinvointia
  2. Tunnetaidot
  3. Elämän monet kriisit
  4. Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
  5. Elämänhallinta

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki joita kiinnostaa hyvän mielenterveyden vaaliminen!

”Herätti ja pysäytti ajattelemaan omaa vointia”

___________________________________________________________________________________________________________________

Järjestämme  Info-tilaisuuden kurssista verkossa Teams -yhteydellä ke 30.9. klo 17-18. Kurssi järjestetään tänä syksynä pilottikoulutuksena verkossa, minkä vuoksi toteutus poikkeaa jonkun verran livekoulutuksista. Infossa kuulet kurssista lisää ja voit pohtia sopiiko kurssi ja aikataulu omaan arkeesi. Infoon osallistuminen ei sitouta sinua vielä osallistumaan kurssille. Jos et pääse osallistumaan Infoon, mutta olet kiinnostunut kurssista, olethan yhteydessä niin kerron lisää.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset INFOON Suville viimeistään ma 28.9: [email protected] Ilmoittautumiset kurssille viimeistään ke 7.10 / kurssi on täynnä.