NARSISMI LÄHISUHTEESSA -miten se ilmenee ja miten kokemuksista voi eheytyä
 
Aika: 24.9.2020 klo 17.30-18.30
Paikka: Zoom- alustalla, jonne pääset sähköpostilinkin kautta
 
Narsismi on ilmiönä raskas ja aiheuttaa usein hyvin monimuotoisia ongelmia niin narsistille itselle, kuin hänen läheisilleen. Luento kertoo selkeästi siitä mitä narsismi on ja mitä se ei ole. Luento antaa tietoa narsismin vaikutuksista lähisuhteisiin, sekä tarjoaa vertaistarinoita ja terapeuttisia välineitä vaikeista kokemuksista toipumisen avuksi. Luennoitsijana Jenni Kiviniemi, ratkaisukeskeinen terapeutti, psyk.sh ja seksuaalineuvoja. Jenni on perehtynyt työssään lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneiden auttamiseen.
 
Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Voit osallistua myös muualta kuin Keski-Suomesta. Tilaisuus on maksuton.
 
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin linkki ja ohjeet Zoom-alustan käyttöön viimeistään luentopäivänä. Linkkiä klikkaamalla pääset osallistumaan. Osallistujien videokuvat ja äänet on suljettu automaattisesti. Voit osallistua myös nimimerkillä. Ilmoittautumisesi yhteydessä, voit halutessasi esittää kysymyksiä luennoitsijalle aiheesta etukäteen. Lähetämme tilaisuuden jälkeen sähköpostiisi nimettömänä jätettävän Webropol- palautekyselyn, johon toivomme, että voisit vastata.
 
Jos tarvitset apua Zoom-alustan käyttöön liittyen, opastamme mielellämme. Voimme kokeilla alustan käyttöä yhdessä ennen tilaisuuden alkua, jolloin tiedät miten se toimii käyttämälläsi laitteella. Tarvittaessa voit varata ajan opastukseen Suvilta. Käyttäessäsi älypuhelinta, lataathan appsin etukäteen.

Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä Webropolilla:
Ilmoittautumislomake
Lisätietoja: Suvi Karkiainen, omaistyöntekijä, [email protected], p.050 538 7633.
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
Lisätietoa ja tukea aiheesta saatavilla Narsistien uhrien tuki ry:stä: https://www.narsistienuhrientuki.fi/