Syksyn toiminnassamme on tarjolla tietoa, tukea ja hyvinvointia Sinulle, jonka läheinen on sairastunut tai oireilee psyykkisesti. Lisää toiminnastamme, sekä syksyn kuulumisista voit lukea jäsenkirjeestämme:

Jäsen-ja verkostokirje syksy 2020

Syksyn toiminnassamme olemme huomioineet koronatilanteen, jotta toimintaan osallistuminen olisi turvallista kaikille. Koronatilanteen vuoksi, tulethan tapahtumiimme vain oireettomana, noudattaen turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Liveryhmiin toimistolle mahtuu kuusi (6) osallistujaa ohjaajan lisäksi, jolloin pystymme mahdollistamaan turvavälit.

Vertaisryhmiä ja omaisneuvontaa on toimistolla tapahtuvien kohtaamisten lisäksi tarjolla myös verkossa ja puhelimitse. Saat tarpeen mukaan ohjausta niihin osallistuaksesi. Seuraamme hallituksen ohjeistuksia ja muutamme tarvittaessa toimintaamme tilanteen mukaiseksi.  Lue lisää syksyn verkko- ja etätoiminnasta:

Verkko- ja etätoiminta_syksy_2020.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!