Tule mukaan  läheisten hyvinvointi-iltoihin!

Hyvinvointi-illat on tarkoitettu henkilöille, joita yhdistää huoli läheisen mielenterveydestä ja omasta jaksamisesta. Iltojen teemat vaihtelevat. Keskustelun lomassa on tarjolla pientä iltapalaa. Voit osallistua iltoihin säännöllisesti tai kertaluonteisesti ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Iltoja järjestetään joka kuukauden kolmas keskiviikko, paikkana on Matarankatu 6 A1, kokoustila Talvikki, 2. krs.
Syksyn 2020 kokoontumisillat ovat 19.8.2020, 16.9.2020 klo 17-19

Tuttu-projekti päättyy marraskuussa ja projektin päätöskahvit nautimme Ilonan päivänä pe 9.10.2020 klo 17-19. Illan ohjelmasta ja ilmoittautumisesta lisätietoja myöhemmin.

Kokoontumispaikkoihin voi tulla muutoksia. Seuraa ilmoituksia mm. KSML menopalsta, Jyväskylän kaupungin kotisivujen tapahtumalalenteri, näiden kotisivujen tapahtumakalenteri sekä Facebook ja Instagram @tuttutukeajatoivoa

Lisätietoja Minnalta, puh. 050 449 8140