Alkuviikosta hallitus luopui valmiuslain käytöstä, minkä myötä alkaa paluu normaalioloihin. Koronatilanne on helpottanut, mutta uhka ei vielä kuitenkaan ole ohitse. Huomioimme toiminnassamme mahdolliset koronatilanteen vaihtelut, mikä tarkoittaa, että noudatamme edelleen riittäviä varotoimenpiteitä; huolehditaan siis hyvästä käsihygieniasta, pidetään ryhmäkoot turvallisina ja pysytellään sairastuttua kotioloissa.

Olemme päivittämässä sivuillemme tietoa syksyn toiminnasta. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan teidän toiveitanne. Tarjoamme myös vaihtoehtoisia osallistumisen muotoja verkkovälitteisesti. Ryhmien pitämisestä ja omaisneuvonnan järjestämisestä muun muassa zoomin välityksellä on saatu hyviä kokemuksia, joten rohkaisemme kokeilemaan myös näitä osallistumisen muotoja.

Toimisto on suljettu 29.–30.6.

Omaisneuvonta ajanvarauksella!

Kesäkuu:

Suvi Karkiainen
p. 050 538 7633

Heinäkuu:

Sami Hoisko
p. 050 528 0030

Aurinkoista kesää ja hyvää juhannusta!

Terveisin

toimiston väki