Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n Tuttu – tukea ja toivoa tulevaan -projekti kouluttaa vapaaehtoisia tukihenkilöitä. Koulutus toteutetaan neljänä arki-iltana Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä.

Koulutusillat ovat torstaisin 30.1., 6.2., 13.2. ja 20.2.2020 klo 17-20

Vapaaehtoinen toimii omaisen tukena ja rinnalla kulkijana. Toimintamuotoina ovat kahdenkeskinen Tuttu-pari ja ryhmätoiminta (läheisten hyvinvointi-illat). Kahdenkeskinen tukisuhde (Tuttu -pari) on määräaikainen. Tapaamisten tavoitteet, tiheys sekä kesto sovitaan yhteisessä sopimuksessa. Läheisten hyvinvointi-iltoja järjestetään kerran kuukaudessa eri teemoilla.

Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua (aika sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä). Koulutus on maksuton.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 24.1.2020 mennessä Minna Wacker, puh. 050 449 8140 tai [email protected]

@tuttutukeajatoivoa