OVET -valmennus® Sinulle, joka kannat huolta läheisesi psyykkisestä sairaudesta

Mielenterveysomaisille suunnattu Ovet- valmennus® tukee jaksamistasi arjessa. Valmennuksessa käsitellään mm. voimavaroja, arjen haastavia tilanteita sekä sosiaali- ja terveyspalveluita. Sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen osallistuaksesi valmennukseen.

Ovet-valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka kantavat huolta psyykkisesti sairastuneesta tai oireilevasta läheisestään ja auttavat läheistään. Valmennus on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry ja Keski-Suomen Omaishoitajat ry. Olet tervetullut mukaan myös muualta Keski-Suomesta.

Aika: torstaisin klo 16.30-18.30: 23.1, 30.1, 6.2, 13.2,  sekä lauantaina 22.2 klo 9.30-16.30

Paikka: Arkisin Saarijärven kaupungin kirjastolla, osoitteessa sivulantie 11, Saarijärvi. Lauantain kokoontumispaikka sovitaan myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 16.1.2020 mennessä: Elisa Järvenpää, p. 050 409 6975, [email protected]

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurssiesite: Ovet_valmennus_mainos