Kaipaatko pientä hetkeä, jossa voit päästää irti arjen kiireistä?
Tule mukaan Terveysmetsään! Luonnossa oleskelulla on lukuisia hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia esimerkiksi matalampaan stressitasoon, verenpaineeseen, kroonisiin tulehduksiin. Kielteisten asioiden murehtiminen vähenee, tarkkaavaisuus paranee, tasapaino, motoriikka ja koordinaatio kehittyy.

Retket on suunnattu psyykkisesti sairastuneen tai oireilevan läheisille ja omaisille.

AAMUPÄIVÄRETKI 22.10. klo 10 – 13.00 Jyväskylän lähiluontokohde. Soveltuu kaikille, joilla jalka nousee vaivatta metsäpolulla. Lähdemme yhdessä toimistolta kimppakyydein. Ilmoittautumiset 15.10. mennessä.

Ilmoittautuneille tiedotetaan tarkemmat aikataulut. Retkillä on säävaraus. Retkille pääsee mukaan 6 osallistujaa/ retki. Retkien ohjaajana toimii koulutettu Terveysmetsä-opas, FinFami keskusliiton asiantuntija Vaula Ollonen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
omaistyöntekijä Suvi Karkiainen, p. 050 538 7633, [email protected]

Lämpimästi tervetuloa mukaan virkistäytymään luontoon!

Kuva: Jill Wellington Pixabaystä