Yhdistys pähkinänkuoressa

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n tarkoituksena on tukea omaisten hyvinvointia läheisen psyykkisen sairauden aiheuttamassa tilanteessa sekä kehittää ja aktivoida alueen omaistyötä. Yhdistys vaikuttaa myös mielenterveysasiakkaisiin ja heidän läheisiinsä kohdistuviin asenteisiin.

Toiminnan tarkoituksena on omaisten hyvinvoinnin tukeminen mm. vertaistuen, erilaisen tukitoiminnan, tiedon, edunvalvonnan ja virkistyksen avulla.

Yhdistys on perustettu vuonna 1993. Toiminta-alueena on Keski-Suomi. Yhdistys on valtakunnallisen FinFami keskusliitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistyksen jäsenet saavat jäsenlehtenä keskusliiton julkaiseman Labyrintti-lehden (4 kertaa vuodessa) ja oman yhdistyksen jäsenpostia. Henkilöjäsenmaksu vuonna 2017  on 20 €/vuosi ja jokaiselta seuraavalta perheenjäseneltä 10 €. Yhteisöjäsenmaksu on 50 €/vuosi.

Jäseneksi voi liittyä kotipaikasta riippumatta, myös yhteisö- ja kannatusjäsenet ovat tervetulleita! Jäseneksi liittymällä olet vaikuttamassa ja toteuttamassa rakentavaa huomista itsellesi ja läheisellesi. Mitä enemmän meitä on yhdistyksessä, sitä enemmän pystymme vaikuttamaan kaikkia koskettaviin mielenterveysasioihin.

Vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa!

Vapaaehtoistoimintaan voi osallistua kertaluonteisesti tai useamman kerran, oman jaksamisen ja mieltymyksen mukaan. Vapaaehtoiselta ei vaadita erityistaitoja. Avoimuus ja luotettavuus ovat avaintekijöitä.

Ilmoittaudu ja kysy lisää yhdistyksemme vapaaehtoistoiminnasta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!