Vertaistapaamiset lapsiperheille

 

Aika: 2.4.2019 klo 17-19

Paikka: MLL:n Perhekeskus Tourutuvalla, Tourukatu 25

Ohjelma:

Vertaiskeskustelussa teemana oma jaksaminen.

Kaikilla tapaamisilla pientä purtavaa tarjolla ja yhteistä ohjelmaa myös lasten kanssa. Lapset ovat tervetulleita kunniavieraita jokaiselle tapaamiselle.

Ilmoittautumiset: 26.3.2019 mennessä p. 050 538 7633, suvi.karkiainen@finfamiks.fi. Kerrothan toiveesi lastenhoidon suhteen ja mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

  • Katso tästä: Jyväskylän lapsiperheet_esite

 


 

Aika: 10.4.2019 klo 17-19

Paikka: Laukaan Hyvinvointi ja Perhekeskus HyPe, Laukaantie 26, Laukaa

Ohjelma: Tule mukaan keskustelemaan vertaisten kanssa mieltä askarruttavista kysymyksistä. Mukana menossa terveyskeskuksen psykologi. Voit esittää toiveita ja kysymyksiä sisällön suhteen minulle sähköpostitse: suvi.karkiainen@finfamiks.fi. Vastaan sinulle opintovapaani jälkeen maaliskuussa.

Kaikilla tapaamisilla pientä purtavaa tarjolla.  Mahdollisuuksien mukaan järjestämme lastenhoitoapua myös Laukaassa.

Ilmoittautumiset: 3.4.2019 mennessä p. 050 538 7633, suvi.karkiainen@finfamiks.fi. Kerrothan toiveesi lastenhoidon suhteen ja mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

 


Aika: 22.5.2019 klo 17-19

Paikka: Mäki-Matin Perhepuisto, Oikokatu 7, Jkl

Ohjelma: Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Voit esittää toiveita ja kysymyksiä sisällön suhteen minulle sähköpostitse: suvi.karkiainen@finfamiks.fi. Vastaan sinulle opintovapaani jälkeen maaliskuussa.

  • Katso tästä: Jyväskylän lapsiperheet_esite

Tuo rohkeasti toiveesi esiin jatkotapaamisten ja toimintamme suhteen, niin katsotaan mitä voimme tehdä. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai tulla tapaamaan toimistolle! Olemme täällä sinua varten.