Tervetuloa mukaan MTEA®2 -kurssin infoiltaan!

MTEA®2 INFO –ilta to 7.3.2019 klo 17.00 keväällä järjestettävästä kurssista yhdistyksen toimistolla osoitteessa Tapionkatu 4 A 5, Jkl. Osallistuminen Info-iltaan ei sitouta kurssille osallistumiseen. Infossa kuulet kurssista lisää, sekä suunnitellaan kurssin aikataulutusta sekä muita käytännön asioita.

Ilmoittautumiset infoiltaan Suville ti 5.3.2019  mennessä ja lisätietoja: suvi.karkiainen@finfamiks.fi.  Vastaan ilmoittautuneille vko:lla 10 palattuani opintovapaalta.

MTEA® -ensiapukoulutukset ovat Suomen mielenterveysseuran kehittämiä suljettuja koulutusryhmiä, joissa osallistujan tiedot mielenterveydestä syvenevät, omat voimavarat ja selviytymiskeinot vahvistuvat. Omaisille järjestetyillä kurssilla käymme lävitse teemoja monipuolisesti ja aikaa keskustelullekin varataan. Kurssien kesto on minimissään 14 oppituntia. Saat kurssilta oppikirjan ja todistuksen, mikäli pääset osallistumaan joka kerralle.

Mielenterveyden ensiapu®2

Koulutus tarjoa tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja kohtaamisesta sekä mielenterveyden häiriöiden ensiavusta keskustelujen ja tehtävien kautta. Koulutuksessa harjoitellaan puheeksi ottamista ja annetaan valmiuksia avun tarjoamiseen sekä hoitoon ohjaamiseen. Voit osallistua, vaikka et olisi käynyt vielä MTEA®1 –kurssia.