MUSIIKISTA VOIMAA -RYHMÄ

Omainen kohtaa monia tunteita sairastuneen rinnalla kulkiessa. Musiikki- ja taideterapian menetelmien avulla voit työstää omia tunnekokemuksiasi mielenterveysomaisen polulla. Musiikista voimaa -ryhmä kokoontuu FinFamin toimistolla Tapionkadulla keskiviikkoisin 14.11, 21.11. ja 28.11. klo 17-19.30. Jokaisella kerralla on oma teemansa, johon osallistujan tulee valita oma voimakappaleensa etukäteen. Yhteisten tapaamisten aikana kuuntelemme osallistujien voimakappaleita ja työstämme maalauksia päivän teeman mukaisesti. Tarkempi info toimitetaan osallistujille ilmoittautumisten yhteydessä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittää.

Ryhmän ohjaajana toimii musiikkiterapiaan suuntautunut kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Elina Oksanen. Ilmoittautumiset 6.11 mennessä ja lisätiedot:

Suvi Karkiainen, suvi.karkiainen@finfamiks.fi, p. 050 538 7633.