Oletko huolissasi puolisosi psyykkisestä sairaudesta tai oireilusta? Ilmoittaudu mukaan lapsiperheiden vertaistapaamiseen!

 

Aika: 24.10, 21.11 ja 19.12 klo 17-19

Paikka: MLL:n Perhekeskus Tourutuvalla, Tourukatu 25

Ohjelma:

Ensimmäisellä kokoontumisella 24.10 mukana kokemusasiantuntija, joka kertoo mikä häntä on auttanut jaksamaan.

Toisella tapaamisella 21.11 saamme asiantuntijavieraan Perheneuvolasta ja pohdimme yhdessä mieltänne askarruttavia kysymyksiä lapsiin ja vanhemman sairastumiseen liittyen. Mukana kirjallisuutta, jonka avulla vaikeista asioista voi jutella lapsien kanssa.

Kolmannella tapaamisella 19.12 on tarkoitus viettää vielä koko perheen Pikkujouluja, mikäli saamme riittävästi ilmoittautuneita perheitä mukaan.

Kaikilla tapaamisilla pientä purtavaa tarjolla ja yhteistä ohjelmaa myös lasten kanssa. Lapset ovat tervetulleita kunniavieraita jokaiselle tapaamiselle.

Ilmoittautumiset: Suville viikkoa ennen tapaamisia p. 050 538 7633, suvi.karkiainen@finfamiks.fi. Kerrothan toiveesi lastenhoidon suhteen ja mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.


Tuo rohkeasti toiveesi esiin jatkotapaamisten ja toimintamme suhteen, niin katsotaan mitä voimme tehdä. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai tulla tapaamaan toimistolle! Olemme täällä sinua varten.